ALLE WONINGEN VERKOCHT!

welcome

IN VERKOOP, WATERKANT 5

Elke dag een ander (voor)uitzicht

Je eigen plekje

De voortuin van Waterkant heeft een weelderig en stoer aangelegde, groene buitenruimte. Het project wordt aan de zijde van het Utrechts jaagpad afgeschermd door een lint aan Leilinden. Dit geeft een beschermd en intiem karakter. Het samenspel van het weelderige groen, de boompartijen, het water en de tuinen vormen een natuurlijk decor. Een afgesloten en intiem gebied waar privacy en veiligheid is gewaarborgd. Je parkeert op eigen terrein, elke woning heeft een eigen plek. De parkeerplekken liggen achter een (op afstand bedienbaar) hek grenzend aan het Utrechtse Jaagpad. Dit is pas echt fijn thuiskomen.

  sfeer-buitenleven
  sfeer-buitenleven
  sfeer-buitenleven

  Terras, tuin of dakterras

  Met de grote raampartijen en de overhangende balkons haal je het uitzicht letterlijk naar binnen. Met als overtreffende trap de topappartementen. Droom weg bij de zon die langzaam in de verte wegzakt.

  Wie liever met beide benen op de grond staat, kiest voor een woning met tuin. Deze appartementen grenzen aan de waterkant en worden afgeschermd met een diepgroene haagbeuk. Deuren wijd open, tafel gezellig gedekt en de wijn al koud. Waterkant biedt ruimte genoeg om te barbecue├źn, tijd genoeg om te genieten van die mooie momenten!

  Interesse?

  Neem contact op met de makelaar bel met TW3 071 - 203 23 62 of mail naar info@tw3.nl