IN VERKOOP, WATERKANT 5

Wonen in Waterkant 5 betekent wonen in contact met het water. Vanaf het ruime balkon geniet je van het vrije uitzicht op de watertoren en heb je het vaarwater als je achtertuin. Wil je meer weten over Waterkant 5? Neem direct contact op met de makelaars van TW3. Bel 071-2032362 of mail naar info@tw3.nlBekijk hier Waterkant 5

welcome

IN VERKOOP, WATERKANT 5

Contact

Heb je een vraag over Waterkant?
Of wil je dat ons makelaarsteam contact met je opneemt?

Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter.

  Contact

  1
  2
  3
  4
  5


  Vaes Finance & Waterkant

  Vaes Finance & Waterkant

  Vaes Finance & Waterkant

  Wij vinden het belangrijk dat je een juist financieel advies krijgt, een advies dat bij je past. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij Vaes Finance weten we zeker dat je goed geholpen wordt. Daarom bieden we momenteel de service van een financiƫle check en de afgifte van een gratis hypotheekverklaring. Vaes Finance is goed op de hoogte van het aanbod, want het bedrijf is vanaf het eerste moment al betrokken bij Waterkant.

  Dit onafhankelijke kantoor adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Vaes Finance is gespecialiseerd in nieuwbouwfinancieringen. Dat betekent dat het team op de hoogte is van alle details die belangrijk zijn bij geldverstrekking bij nieuwbouwprojecten, zoals bij Waterkant. Vaes Finance helpt iedereen die een nieuwe woning wil kopen. Ongeacht of je starter bent, een eenpersoonshuishouden hebt of wil genieten van je (aankomend) pensioen.

  www.vaesfinance.nl