IN VERKOOP, WATERKANT 5

Wonen in Waterkant 5 betekent wonen in contact met het water. Vanaf het ruime balkon geniet je van het vrije uitzicht op de watertoren en heb je het vaarwater als je achtertuin. Wil je meer weten over Waterkant 5? Neem direct contact op met de makelaars van TW3. Bel 071-2032362 of mail naar info@tw3.nlBekijk hier Waterkant 5

welcome

IN VERKOOP, WATERKANT 5

Dichtbij alles, alles dichtbij

Nét wel, of net niet in de binnenstad van Leiden: het is maar hoe je het bekijkt. In alle rust aan het water, maar toch de bedrijvigheid van het centrum. Wanneer het waait, windstil is of juist als de zon het oppervlakte kust; aan het water is er altijd wat te zien. Van watersporters, stoere binnenvaartschepen tot ongerepte natuur; elke dag ben je ooggetuige van een andere beleving.

  sfeer locatie-1
  sfeer locatie-1

  Waterkant ligt recht tegenover de – voor vele – herkenbare watertoren van Leiden. Loop het gezellige stadshart van Leiden in en pak een terrasje voor een fijne middag met elkaar. Of laat de bus je brengen naar een van de vele bestemmingen rondom de stad. Ver hoef je er niet voor te lopen, de bus stopt immers bijna voor je voordeur. Waterkant heeft alles dichtbij; zelfs de boodschappen haal je gemakkelijk om de hoek. Alles wat je nodig hebt, gewoon in jouw omgeving.

  De Bollenstreek, het duingebied van Katwijk of Noordwijk en de polder met de Kagerplassen. Vanaf Waterkant fiets je zo de natuur in. Een middagje trappen of stappen, en je ziet de mooiste achtertuinen van Leiden.

  Interesse?

  Neem contact op met de makelaar bel met TW3 071 - 203 23 62 of mail naar info@tw3.nl

  sfeer-locatie-2
  sfeer-locatie-2