welcome locatie

Dichtbij alles, alles dichtbij

Nét wel, of net niet in de binnenstad van Leiden: het is maar hoe je het bekijkt. In alle rust aan het water, maar toch de bedrijvigheid van het centrum. Wanneer het waait, windstil is of juist als de zon het oppervlakte kust; aan het water is er altijd wat te zien. Van watersporters, stoere binnenvaartschepen tot ongerepte natuur; elke dag ben je ooggetuige van een andere beleving.

  sfeer locatie-1
  sfeer locatie-1

  Waterkant ligt recht tegenover de – voor vele – herkenbare watertoren van Leiden. Loop het gezellige stadshart van Leiden in en pak een terrasje voor een fijne middag met elkaar. Of laat de bus je brengen naar een van de vele bestemmingen rondom de stad. Ver hoef je er niet voor te lopen, de bus stopt immers bijna voor je voordeur. Waterkant heeft alles dichtbij; zelfs de boodschappen haal je gemakkelijk om de hoek. Alles wat je nodig hebt, gewoon in jouw omgeving.

  De Bollenstreek, het duingebied van Katwijk of Noordwijk en de polder met de Kagerplassen. Vanaf Waterkant fiets je zo de natuur in. Een middagje trappen of stappen, en je ziet de mooiste achtertuinen van Leiden.

  Interesse?

  of bel met TW3
  071 - 203 23 62

  sfeer-locatie-2
  sfeer-locatie-2